Aktiviteter til Blå Mandag

Mangler du idéer til, hvad du skal lave på din Blå Mandag efter konfirmationen? Her på siden har samlet nogle artikler med idéer til aktiviteter, som du og dine venner kan lave sammen på Blå Mandag.

En aktiv Blå Mandag

Kan du og dine venner godt lide at lave ting, hvor I selv skal være aktive? Så kan I bruge jeres Blå Mandag på at prøve en masse sjove aktiviteter. Hvad med at prøve at køre gokart, klatre på klatrevæg, tage ud og bowle eller tage en sjov dansetime et sted? Det behøver ikke være noget, I er gode til. Prøv at vælge noget, som ingen af jer (eller næsten ingen af jer) har prøvet i forvejen. Så er I sammen om at prøve noget nyt, hvilket er sjovt i sig selv.

Indholdet fortsætter under annoncen

Gode råd til Blå Mandag

- Tag kun de penge med, som du har tænkt dig at bruge. Og husk at have pengene et sikkert sted!

- Lad dig ikke presse af andre. Det kan godt være, du føler dig voksen og tror, du kan drikke ubegrænsede mængder alkohol, men det kan du ikke! Hvis du har tænkt dig at drikke, så drik kun en lille smule, så du stadig føler dig klar i hovedet.

- Aftal med en ven eller veninde, at I skal følges hele dagen! Undgå kun at følges med nogen, du ikke kender.

- Uanset hvor du fejrer Blå Mandag, så er det altid en god idé at have en plan for hjemturen, så du ikke pludselig er strandet et ukendt sted!