Tøj til Blå Mandag

Tøj til Blå Mandag er vigtigt for rigtig mange konfirmander. De fleste køber både nye sko og nyt tøj til dagen. Der er ingen regler om, at man skal klæde sig i noget bestemt på Blå Mandag.

Når du er hoppet ud af din konfirmationskjole eller dit jakkesæt, kan du helt selv bestemme, hvad du vil fejre Blå Mandag i.

Det kan være en god idé at vælge noget, du føler dig godt tilpas i og nogle sko, du kan bevæge dig i hele dagen. Har du endnu ikke fundet et outfit endnu, kan du finde inspiration til tøj til Blå Mandag her.

Indholdet fortsætter under annoncen

5 tips til at vælge outfit til Blå Mandag

Hvis du er tålmodig, så vent med at købe dit Blå Mandags-tøj til efter, I har planlagt dagen. Det ville være ærgerligt at købe et helt hvidt outfit, hvis I skal lave noget, hvor man nemt bliver beskidt. 

  • Vælg nogle sko, som du kan holde ud at gå rundt i en hel dag. Køb dem i god tid, og gå dem til derhjemme, så du ikke får vabler og ondt i fødderne på Blå Mandag.
  • Vælg noget tøj, du føler dig tilpas i. Det kan nemt ødelægge din Blå Mandag, hvis du går og tænker for meget over, hvordan dit tøj sidder og ser ud på dagen.
  • Byg dit outfit op i lag-på-lag. Vælg noget tøj, som du nemt kan tage af og på. Det er både smart, hvis I skal ud og shoppe og prøve en masse tøj, men også hvis vejret skifter lidt i løbet af dagen.
  • Hvis du vælger noget tøj, som du også ville gå i normalt, og som du nemt kan style med andre ting i dit skab, så får du mest muligt ud af det. Så kan du også mindes din fede Blå Mandag, hver gang du har tøjet på. Win-win!