Tøj til Blå Mandag
Foto: Shutterstock
Tøj til Blå Mandag

Guide til drengene: Tøj til Blå Mandag

Mangler du stadig at finde tøj til Blå Mandag? Få inspiration fra de her lækre looks, der passer til alt fra en tivoli-tur til aktiviteter som gokart eller bowling.

Hvis du skal konfirmeres i år, glæder du dig med garanti til Blå Mandag, hvor du sammen med din klasse (eller andre) skal ud og fejre, at I er blevet konfirmeret. Og uanset om I skal i forlystelsespark, feste eller på shoppe-maraton, skal du da have nyt, lækkert tøj til Blå Mandag.

Blå Mandag er nemlig en helt særlig dag, hvor du og dine medkonfirmander har fri fra skole og skal ud og lave nogle sjove aktiviteter. Det er forskelligt, om man er på Blå Mandag med sin klasse eller med det hold, man er blevet konfirmeret med, hvis man ikke er blevet konfirmeret med sin klasse.

Læs også: Inspiration til konfirmationstøj til drenge

Her får du gode tips til at vælge det helt rigtige Blå Mandag-outfit til dig. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er klædt på til anledningen.

Blå Mandag: Mode til mænd i foråret 2018

Hvis du gerne vil være supertrendy på din Blå Mandag, så skal du kigge efter nogle af disse ting, som er vildt populære i 2018:

  • Hawaii-skjorter
  • Bæltetaske (bæres over skulderen)
  • Alt i hvidt
  • Sporty stil

Læs også: Sådan finder du de perfekte konfirmationssko

Tips til at vælge det rigtige tøj til Blå Mandag:

- Tænk over, hvad I skal lave. Det er for eksempel ikke supersmart at have en sart, hvid skjorte på, hvis I skal i en vild forlystelsespark, og det er heller særligt praktisk at have mange lag tøj på, hvis I skal ud at shoppe, og du skal prøve meget tøj i prøverummet.

- Du skal føle dig godt tilpas i det, du har på, så det er megavigtigt, at du går efter et Blå Mandag-sæt, som passer til din stil. Hvis du altid går i jeans og hættetrøje, vil du med garanti føle dig mærkelig tilpas i en et stramt jakkesæt (også selv om det ser vildt sejt ud).

- Pak en rygsæk! Det er meget forskelligt, hvor meget taskeplads man skal bruge på Blå Mandag. Hvis du kun skal have pung, nøgler og mobil med, kan du sagtens nøjes med at have det i lommen, men hvis du skal have vanddunk og eventuelt badetøj med, er det en god idé med rygsæk.

- Dit fodtøj skal også passe til dagen. Sneaks er nok den bedste løsning. De er både supertrendy, men også behagelige at traske rundt i en hel dag.

Inspiration til dit Blå Mandag-outfit:

Guide til drengene: Tøj til Blå Mandag