Tøj til Blå Mandag

Guide til pigerne: Tøj til Blå Mandag

Mangler du stadig at finde tøj til Blå Mandag? Få inspiration fra de her lækre looks, der passer til alt fra vildt shoppe-maraton til crazy ture i forlystelsesparkernes rutsjebaner.

Hvis du skal konfirmeres i år, glæder du dig med garanti til Blå Mandag, hvor du sammen med din klasse (eller andre) skal ud og fejre, at I er blevet konfirmeret. Og uanset om I skal i forlystelsespark, feste eller på shoppe-maraton, skal du da have nyt, lækkert tøj til Blå Mandag.

Blå Mandag er nemlig en helt særlig dag, hvor du og dine medkonfirmander har fri fra skole og skal ud og lave nogle sjove aktiviteter. Det er forskelligt, om man er på Blå Mandag med sin klasse eller med det hold, man er blevet konfirmeret med, hvis man ikke er blevet konfirmeret med sin klasse.

Læs også: Hvad er Blå Mandag?

Her får du gode tips til at vælge det helt rigtige Blå Mandag-outfit til dig. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas, er klædt på til anledningen, og at du føler dig som en million (nej, vent! Du skal føle dig som 10 millioner! Det er jo din dag).

Mode til kvinder i foråret 2019

Hvis du gerne vil være supertrendy på din Blå Mandag, så skal du kigge efter nogle af disse ting, som er vildt populære i 2018:

  • Alt i solgult eller babylyseblåt
  • Print (Blomster, prikker, striber, tern – og gerne i et miks)
  • Sporty stil med cykelshorts eller loose bukser

Læs også: Find den perfekte konfirmationskjole

Tips til at vælge det rigtige tøj til Blå Mandag

- Tænk over, hvad I skal lave. Det er for eksempel ikke supersmart at have en kort blondekjole på, hvis I skal i en vild forlystelsespark, og det er heller særligt praktisk at have lag-på-lag-på-lag-på-lag på, hvis I skal ud at shoppe, og du skal prøve meget tøj i prøverummet.

- Du skal føle dig godt tilpas i det, du har på, så det er megavigtigt, at du går efter et Blå Mandag-sæt, som passer til din stil. Hvis du altid går i jeans og hættetrøje, vil du med garanti føle dig mærkelig tilpas i en stram kjole (også selv om den er helt vildt pæn).

- Tag den rigtige taske med! Det er meget forskelligt, hvor meget taskeplads man skal bruge på Blå Mandag. Hvis du kun skal have pung, nøgler og mobil med, kan du sagtens nøjes med en lille chik skuldertaske, men hvis du skal have vanddunk og eventuelt badetøj med, er det en god idé med en stor taske - eller måske endda en rygsæk.

- Dit fodtøj skal også passe til dagen, og du bliver med garanti glad for flade sko, for I skal sikkert stå op det meste af dagen. Så læg stiletterne væk igen. De må komme frem en anden gang.

Inspiration til dit Blå Mandag-outfit

Guide til pigerne: Tøj til Blå Mandag