Konfirmationsmenu

Maden er en vigtig del af din konfirmation. Det er især vigtigt, at du selv kan lide den! Der findes ingen regler for, hvad man spiser til en konfirmation, så du kan virkelig slå dig løs med menuen, men det er en god idé at alliere dig med dine forældre. De har nok styr på, hvad der kan lade sig gøre. Mange vælger at servere en forret, en hovedret og en dessert til deres konfirmation.

Fine små hotdogs med chili-aioli12-16 stkIndrømmet, det er måske lidt alternativt, men hop med på gourmet-fastfood-bølgen og servér mini-hotdogs for gæsterne som en sjov, fin og appetitlig forret. Måske den passer til dit tema, om en afslappet konfi? Se opskriften her! 

Fine små hotdogs med chili-aioli

12-16 stk

Indrømmet, det er måske lidt alternativt, men hop med på gourmet-fastfood-bølgen og servér mini-hotdogs for gæsterne som en sjov, fin og appetitlig forret. Måske den passer til dit tema, om en afslappet konfi? Se opskriften her! 

Hvilken menu passer til mig? 

Har du ingen idé om hvilken mad, du vil servere, kan du teste dig selv her på siden. Du kan også finde masser af inspiration til både lækre forretter, hovedretter og desserter. Konfirmationsmenuen skal passe til dig, men det er ikke sikkert, at du helt selv kan få lov at vælge, hvad der skal serveres. Hvis det er dine forældre der betaler for festen, kan det være, at de også gerne vil være lidt inde over maden. Det kan også være at I skal overveje, om I vil lave maden selv eller om I vil bestille det udefra - og i så fald om det skal være treretters, buffet, eller noget helt tredje som smørrebrød, sushi eller en pølsevogn. Mulighederne er uendelige - vigtigst er, at menuen passer til dig og dine gæster. 

 

Indholdet fortsætter under annoncen