Gaver

Konfirmation og gaver går hånd i hånd for de fleste. Der findes (heldigvis) ikke nogle særlige regler om, hvilke gaver man giver konfirmanden. Det betyder at du, som konfirmand, har helt frie tøjler, når du skal skrive din ønskeliste.

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal ønske dig, kan du finde inspiration og ideer lige her.

Det kan også være, at du skal til konfirmation og ikke helt ved, hvilken gave du skal give – det kan du også læse meget mere om. Og så kan du få tips til at skrive et konfirmationskort, der rammer plet hos konfirmanden.

Indholdet fortsætter under annoncen

Tip: Nogle steder er der tradition for at give en lille ting til ens medkonfirmander. Du kan for eksempel købe en rose eller skrive et personligt kort til dem, du bliver konfirmeret sammen med. På den måde kan du vise dem, at du er glad for, at I er blevet konfirmeret sammen, og at du også ønsker at de får en god dag.

Tip: Husk at sige tak for alle de gaver du har fået. Det kan du gøre personligt på dagen, eller du kan sende et takkekort ud til dine gæster efter din konfirmation. Få eventuelt et familiemedlem eller en veninde til at hjælpe dig med at notere, hvad du har fået af hvem. På den måde danner du et overblik og kan sige tak for den specifikke konfirmationsgave. Hvis du får den samme gave flere gange, skal du huske at tjekke byttefristen, så du kan nå det, inden den udløber.