Gaver til konfirmation

Du skal konfirmeres, så du kommer helt sikkert til at blive bedt om en ønskeliste. Dine gæster vil jo gerne give dig en gave! Men hvad skal man egentlig ønske sig til sin konfirmation? Og hvordan laver man en god ønskeliste? Det kan du få inspiration til lige her. Du kan også finde tips til at skrive konfirmationskort eller til at finde gaver til dine venner eller veninders konfirmation.

Indholdet fortsætter under annoncen

Sådan skriver du en god ønskeseddel til din konfirmation

  • Find ting i forskellige prisniveauer, så der er noget, hvor alle kan være med – fra småsøskende, kusiner og bedsteforældre
  • Ønsk dig noget, du ikke selv har råd til at købe eller har svært ved at spare op til. Konfirmationen er en god anledning til at ønske sig noget, der måske er lidt for stort til jul eller fødselsdag.
  • Ønsk dig noget, der vil minde dig om din konfirmation i lang tid fremover. Det kunne være et personligt smykke, en særlig oplevelse eller et arvestykke.
  • Undersøg, om der er nogle ting du bare MÅ opleve og ønsk dig billetter/en tur. På den måde vil du også få noget at se frem til efter din konfirmation.
  • Det kan være en god idé at ønske sig penge, hvis man ikke synes, man kan finde på nok ønsker til ønskelisten. Så kan du altid spare pengene op og bruge dem, når du har fundet noget, du bare ikke kan undvære!