Reklame
Gaver til konfirmation

”Det var uden tvivl den bedste gave, jeg fik”

Signe Breum ønskede sig én særlig gave til sin konfirmation. Nemlig en sprogrejse med EF Sprogrejser. Læs hvorfor hun synes, det er den bedste gaveidé til konfirmationen.

Det kan være ret svært at komme på ønsker til ens konfirmation. Der skal nemlig gerne være noget i alle prisklasser, og så tænker mange nok over at ønske sig noget, som man kan bruge i lang tid eller huske tilbage på med et smil.

Derfor er en sprogrejse et oplagt ønske, som giver dig en oplevelse for livet, gode minder og nye veninder.

Signe Breum ønskede sig en rejse med EF Sprogrejser, og hun var så heldig at få sit ønske opfyldt. Her svarer hun på, hvorfor det var den bedste gave af alle.

Hvorfor ønskede du dig en sprogrejse i konfirmationsgave?
Jeg havde hørt fra min storebror, at det var megafedt. Han var også på sprogrejse med EF – samme sted som jeg endte med at tage hen. Jeg tænkte, at det ville være sjovt at tage ud og rejse uden mine forældre, blive bedre til engelsk og selvfølgelig få venner fra hele verden (hvilket jeg også gjorde)!

Hvad for en sprogrejse ønskede du dig?
Jeg ønskede mig en sprogrejse på 3 uger til Torquay i Sydengland hos en værtsfamilie. EF hjalp mig med at finde den destination, der passede bedst til mig.

Hvad kostede sprogrejsen?
Cirka 15.000-16.000 kroner. Der var faktisk rabat, fordi vi bestilte i god tid.  

Hvordan fik du gaven helt praktisk?
Jeg fik sprogrejsen som et gavekort til min konfirmation. Jeg vidste allerede, at jeg ville få den, fordi jeg jo for eksempel skulle bestemme destination på forhånd.

Hvad fik du ud af din gave?
Jeg blev bedre til engelsk. Og så fik jeg en masse nye venner. Allerede i lufthavnen, da jeg mødte dem, jeg skulle af sted med, snakkede jeg rigtig godt med de andre danskere. Jeg havde også nogle virkelig gode roomies hos min værtsfamilie. En fra Spanien, en fra Italien og en fra Frankrig. Hende fra Spanien har jeg lige været nede og besøge i tre dage. Det er så dejligt, at man beholder vennerne - også dem fra andre lande. Til december skal jeg til Norge og holde nytår med nogle fra sprogrejsen.

Vil du anbefale andre at ønske sig en sprogrejse i konfirmationsgave?
JA! Det var uden tvivl den bedste gave, jeg fik, og det var den bedste oplevelse i mit liv. Jeg synes virkelig, at alle skal prøve det.

Vil du vide mere om EF Sprogrejser kan du bestille en gratis brochure.

Læs mere om: