Gaver til konfirmation

Inspiration: Det skal du give konfirmanden i konfirmationsgave

Vi har lavet den ultimative guide til gaver, du kan give til konfirmanden. Der er både idéer til drenge og piger.

Konfirmationssæsonen er lige om hjørnet, og skal du til en konfirmationsfest, har du måske brug for lidt inspiration til gaven. Vi har tænkt i forskellige prisklasser for at hjælpe dig med at finde en gave til lige præcis dit budget.

Nederst i artiklen finder du et galleri med inspiration til konfirmationsgaver, men ellers kan du måske forestille dig en gave til konfirmanden i et af de her gave-emner:

Oplevelser som gaver

Er konfirmanden en eventyrer, der drømmer du om at flyve i luftballon, eller virkelig gerne vil på weekendtur til en spændende storby? Den slags oplevelser falder altid i god jord hos modtageren af din flotte gave. Læs her, hvilke fede (og lidt dyre) oplevelser, du kan forære i konfirmationsgave!

Ting til værelset

Lamper, sengetæpper, en cool stol til skrivebordet… De fleste teenagere bliver glade for et eller andet fedt møbel eller flotte boligaccesories til deres lille hule. Hvis du har et lidt større budget, kan du endda give en hel makeover til værelset! Voila, dér har du en af de fedeste gaver til konfirmanden. Find de flotteste indretningsgaver til teenageværelset her. 

Tøj eller sko

Har du helt styr på konfirmandens tøjstil og de nyeste trends? Det kan være ret personligt at give et stykke tøj som du tror, han eller hun ville se godt ud i. Research lidt på konfirmandens størrelse og stil inden du kaster dig ud i at opdatere deres garderobe – hvis du rammer plet, bliver du med garanti populær! Hvad med at give konfirmanden et par sneakers?

Teknik

En af de mest populære ting på konfirmationsønskelisten er år efter år iPhones, PlayStations, tablets, bærbare computere eller fede høretelefoner. Hvis du gerne vil glæde konfirmanden med en fed gadget, men føler, at det springer budgettet, kan du måske gå sammen med flere af familiemedlemmerne om at opfylde ønsket. Find inspiration til de sjoveste gadgets, som konfirmanden ikke anede han/hun havde brug for her! 

Smykker

Det er et superfint minde at have om sin konfirmation, hvis man har fået en ring, halskæde eller armbånd, som man altid vil forbinde med den store dag. Hvis du virkelig ønsker at give en personlig gave, kan du evt. få noget indgraveret på en fin halskæde eller ring. Er gaven til din veninde? Find inspiration til den bedste veninde-konfi-gave-her! 

Penge

Hvis konfirmanden ikke aner, hvad de ønsker sig (eller de bare drømmer om en fed opsparing), så ønsker de sig ofte penge i konfirmationsgave. Arranger pengene på en fed måde, som ved for eksempel at hæve pengene hjem i mønter og putte dem i en stor krukke, put pengesedler ind i oppustede heliumballoner, lav en stor flot vifte af pengesedler eller noget helt fjerde kreativt.

DIY-gaver

Hvis du gerne vil give konfirmanden noget sødt og personligt, hvad så med en hjemmelavet oplevelsespakke? Se vores bedste ideer i videoen nedenfor:

                     

I galleriet herunder finder du flere idéer til, hvad du kan give konfirmanden i konfirmationsgave!

Det skal du give konfirmanden i gave