Gaver til konfirmation

Inspiration: Det skal du ønske dig i konfirmationsgave

Vi har lavet den ultimative guide til gaver, du kan ønske dig til din konfirmation. Der er både idéer til drenge og piger.

Konfirmation er lig med så mange fede ting – også gaver! Derfor er det vigtigt, at du får lavet den perfekte ønskeliste, så dine gæster ved, hvad de skal købe til dig i konfirmationsgave. Husk at tænke over ønsker i forskellige prisklasser, da der nok er forskel på, hvor mange penge din ven eller veninde og dine forældre giver for.

Nederst i artiklen finder du et galleri med inspiration til din ønskeliste, men ellers er det en god idé at tænke i de her gave-emner:

Oplevelser som gaver

Drømmer du om at flyve i luftballon, eller vil du virkelig gerne på weekendtur til London? Den slags oplevelser er en god idé at ønske sig til sin konfirmation. Læs HER, hvilke fede (og lidt dyre) oplevelser, du kan ønske dig!

Ting til værelset

Lamper, sengetæpper, en cool stol til skrivebordet … Det er nu, du har chancen for at få piftet dit værelse op med nye ting.

Tøj

Mangler din garderobe en opdatering? Find links til flotte bluser eller jeans, og sæt dem på ønskelisten.

Teknik

Har du svært ved at spare op til en iPhone eller PlayStation, så kan du ønske dig det til din konfirmation, og måske kan flere af dine familiemedlemmer gå sammen om at give dig dit ønske. Du kan for eksempel også ønske dig computerspil eller en elektrisk barbermaskine.

Smykker

Det er et superfint minde at have om sin konfirmation, hvis man har fået en ring, halskæde eller armbånd, som man altid vil forbinde med den store dag. Hvis du skal have nogen på til selve konfirmationen, kan du finde nogle bud HER.

Penge

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal ønske dig (eller du drømmer om en fed opsparing), så kan du ønske dig penge i gave. Gem dem i banken, til du finder noget, du gerne vil bruge dem på.

I galleriet herunder finder du idéer til, hvad du kan ønske dig i gave til din konfirmation!

Det skal du ønske dig til din konfirmation