Gør-det-selv

Når du skal holde din konfirmationsfest, er der mange ting, du kan lave selv. Alt lige fra indbydelser og bordkort til menukort, pynt og takkekort. Det kan du læse meget mere om på denne side. 

Når du laver tingene selv, kan du gøre festen mere personlig – og så kan du få det til at se ud præcis, som du gerne vil have det! Det kræver lidt kreativitet og måske et par hjælpende hænder, men det er en hyggelig måde at forberede sin konfirmation på. Her på siden kan du finde inspiration, ideer og tips til alt det, du selv kan lave inden din store dag.

Indholdet fortsætter under annoncen

4 tips til DIY-projekter:

  • Pynten til din konfirmation er meget nemmere at lave, hvis festen har et gennemgående tema. Vælg et tema, eller en bestemt farve, du godt kan lide, og byg så resten op derfra.
  • Sørg for at have styr på alle de materialer, du skal bruge til DIY-projekterne. Det er ikke lige så sjovt at være kreativ, hvis du pludselig mangler noget og ikke kan komme videre.
  • Sæt god tid af til at lave tingene. Det kan godt tage lidt til at lave bordpynt, indbydelser og takkekort selv – og der skal også være plads til, at du kikser i første forsøg, så køb også lidt ekstra ind.
  • Gør det til et hyggeligt projekt. Du kan spørge din mor, søster eller dine veninder (som måske også skal konfirmeres) om de har lyst til at hjælpe dig. Så går det både hurtigere og er helt sikkert også sjovere end at sidde med det alene.