Takkekort til konfirmation

Der er mange konfirmander, der sender et takkekort til deres gæster efter konfirmationen. Og det er en rigtig god idé!

Dine har helt sikkert været med til at gøre din konfirmation helt speciel, og de vil blive rigtig glade for at vide, at du har sat pris på deres selskab (og deres gaver). Og så kan de jo gemme takkekortet som et minde om din konfirmation!

Hvis du har lyst til at give dig i kast med at lave takkekort selv, kan du få masser af inspiration her.

 

Indholdet fortsætter under annoncen

3 tips til dit takkekort:

  • Hvis du allerede inden konfirmationen har en idé om, hvilke takkekort du vil sende, bliver det nemmere at få dem lavet. Hvis du for eksempel vil sende dine gæster et kort med et billede af dig og dem, skal du huske at få taget billeder med alle gæsterne. Hvis du vil holde dig til et bestemt tema, eller en farve, der går igen fra konfirmationen, eller indbydelserne, så ved du allerede lidt om, hvordan det skal se ud.
  • Sørg for at notere, hvilke gaver du får – og af hvem. Eller spørg et familiemedlem om de har lyst til at gøre det for dig. Så kan du takke for den specifikke gave, når du skriver dine takkekort – og det bliver dine gæster helt sikkert glade for. Så ved de nemlig, at du har sat pris på dem og deres bidrag til din konfirmation.
  • Du får sikkert også gaver og søde hilsener fra nogle, som ikke er med til konfirmationen. Det er vildt god stil også at huske at takke dem for deres opmærksomhed ved din konfirmation.