Reklame
Kristen konfirmation

Bliv helt klar til din konfirmation med event i Magasin

Mangler du stadig lidt tøj og makeup til din konfirmation og Blå Mandag? Så kom til pop-up-event i Magasin, hvor du får masser af gode råd af Magasin og Vi Unge.

Nu er det snart! Lige om lidt er det din konfirmationsdag, og det bliver helt sikkert en dag, du aldrig glemmer! Men måske har du endnu ikke helt styr på tøj og makeup til den store dag eller Blå Mandag, eller også har du måske bare lyst til at blive forkælet og gå lidt konfi-shoppe-amok til et hyggeligt event.

Det har vi på Vi Unge-redaktionen i hvert fald, og derfor er vi med til fire pop-up-events i Magasin. Her kan du selvfølgelig møde os og få masser af gode råd og finde dine outfits og makeup til konfirmationen og Blå Mandag.
 

Det kommer der til at ske til pop-up-event i Magasin:

  • Mød Vi Unge
  • Konfirmationsgave fra Vi Unge til de første 100 konfirmander
  • Tips og quick makeup fra Sephora
  • Vejledning til det perfekte konfirmations-look og outfit til Blå Mandag af Magasins Personlige Shopper (måske har dine forældre og søskende også brug for lidt hjælp?)
  • Find dine outfits og dit makeup-look til konfirmation og Blå Mandag
  • Konkurrencer fra Pilgrim og Vi Unge

Og, og, og … Hvis du samtidig booker en tid hos Magasins Personlige Shopper, får du en lækker goodiebag med hjem – WIN!

Pop-up-eventen er gratis – du skal altså bare møde op med din veninde eller forældre – og det sker i fire forskellige forretninger:

Magasin, Kongens Nytorv – den 7. februar klokken 16.00-18.00

Magasin, Lyngby – den 15. februar klokken 16.00-18.00

Magasin, Aarhus – den 22. februar klokken 16.00-18.00

Magasin, Odense – den 1. marts klokken 16.00-18.00

Vi glæder os til at se dig!
 

Tag mor med til shoppeevent

Har du og din mor brug for en hyggedag, hvor I får endnu flere konfi-tips, og hvor I begge kan finde jeres outfits og makeup-look til din store dag, så kan I købe billetter til et lukket event i Magasin. Billetten koster 100 kroner, og den giver adgang for både dig og din mor. Inden eventen skal I udfylde et skema omkring, hvad I mangler for at gøre konfirmationen og Blå Mandag helt perfekt, og så får I jeres helt egen Personlige Shopper, der vil hjælpe jer med at finde alt det, I har brug for. Sephora hjælper med et smukt konfirmationslook, og så får I selvfølgelig også en lækker goodiebag med hjem. De to events, hvor der vil være slikbar og lækre forfriskninger, er i Magasin på Kongens Nytorv den 7. februar. Læs mere, og køb billet HER

 

Læs mere om: