Kristen konfirmation

Serie: "Frances’ konfirmation"

Se alle fire afsnit af konfirmationsserien ”Frances’ konfirmation” her, og få inspiration til din egen konfirmation, kjole, invitationer og pynt.

Skal du konfirmeres i 2018? Så er du sikkert allerede i fuld gang med at tænke over, hvad du skal have på, hvem der skal med til festen, og hvad du drømmer om at få i gave.

De samme ting tænkte Frances rigtig meget over, da hun skulle konfirmeres. Vi fulgte hende i forberedelserne til den store dag.

Du kan både komme med, når hun prøver kjoler, når hun skriver ønskeliste, og når hun skal prøve at få styr på nerverne inden sin konfirmation. Få inspiration til din egen konfirmationskjole, invitationer og pynt i seriens fire afsnit, som du kan se herunder.

1. afsnit

I første afsnit af ”Frances’ konfirmation” fortæller Frances om, hvorfor hun gerne vil konfirmeres, hvilke tanker hun har gjort sig om temaet til festen, og hvad hun glæder sig allermest til.

2. afsnit

Invitationer er noget af det første, der skal styr på. Udover datoen selvfølgelig. Frances viser os, hvordan hun har lavet sine egne invitationer til de 60 gæster, der skal inviteres.

3. afsnit

Nu er tiden kommet til at finde en kjole. Tidligere har Frances sagt, at hun drømmer om en kjole, der er ret enkel, men ikke alt for traditionel, og så skal den helst ikke være længere end til knæene.

4. afsnit

I det fjerde og sidste afsnit om Frances’ konfirmation kan du høre om hendes store dag. Hun fortæller blandt andet, hvordan hun gjorde sig klar om morgenen, hvem der holdt den mest rørende tale for hende, hvad hun fik i gave, og hvad hun fortryder allermest fra dagen.

Læs også: 3 ting, du skal huske, når du skal finde en konfirmationskjole