Accessories

Når du først har fået styr på tøjet til din konfirmation, kan du fuldende dit look med accessories som smykker, hårpynt og en fin taske.

 

Mange vælger et klassisk smykke, der også kan bruges konfirmationen. Men det er også en mulighed at vælge noget, der er moderne lige nu – især hvis du har valgt et mere enkelt outfit.

Det er også virkelig smart at have en taske med til konfirmationen. Udover at det er flot, er det også ret praktisk, fordi du kan have din telefon og lidt makeup på dig. Så undgår du, at du hele tiden skal spørge efter dine ting, hvis du skal bruge dem.

Foto: Shutterstock

Indholdet fortsætter under annoncen

Du kan finde inspiration til tasker og smykker til din konfirmation lige her:

4 gode ting at have med i tasken:

  • Det er en god idé med lidt ekstra makeup i tasken (hvis du har makeup på til din konfirmation). For eksempel en lipgloss, en læbepomade og solpudder. 
  • Hvis nylonstrømper er en del af dit konfirmationsoutfit, er det smart at tage et ekstra par med. Så kan du altid skifte, hvis du river hul i dem, du har på.
  • Selv om du ikke skal sidde klistret til skærmen på din konfirmation, så tag din telefon med i tasken. Så kan du sende dine medkonfirmander en sød hilsen og tage et par selfies med dine gæster.
  • Hvis det skulle ske, at du pludselig får menstruation midt i din konfirmationsfest, så er det altså vildt rart, hvis du har taget et par bind eller tamponer med i tasken.

Hvis du vælger en lille taske og ikke har plads til det hele, kan du med garanti få din mor, søster eller veninde til at holde dine tinge for dig.