Accessories

10 flotte tasker til din konfirmation

Fuldend dit fine konfirmations-outfit med en smuk clutch eller en lille skuldertaske. Se 10 af de flotteste tasker til din konfirmation her.

Når du har fundet den perfekte kjole og de helt rigtige sko, er det tid til at sætte prikken over i'et på dit konfi-outfit med en smuk taske. Det kan være, du allerede har besluttet dig for en farve til dit outfit – udover dit hvide tøj selvfølgelig. Synes du for eksempel, at rosegold er cool? Så kan du jo vælge både smykker og taske i den farve.

Læs også: Sådan finder du de perfekte konfirmationssko

Det vigtigste, når du skal vælge taske, er, at det er en, du kan se dig selv gå med, og at den er behagelig at gå med. Hvis du ikke er til clutches, fordi du synes, det er akavet at gå med en taske i hånden og ikke over skulderen, så skal du for alt i verden ikke vælge en clutch. Det er supervigtigt, at du føler dig godt tilpas på din konfirmationsdag, så vælg ikke noget, du synes er unaturligt for dig.

Skuldertaske

Skuldertasken er altid god at vælge. Den er klassisk, og det vil sige, at den aldrig går af mode. Altså hvis du vælger den i et materiale og i en farve, som er sort, brun eller nogle nuancer derimellem. Det gode er, at du så kan bruge den bagefter – og i mange år. Du kan selvfølgelig også vælge en skuldertaske, som er smart lige nu, og som matcher noget andet i dit outfit, så du ser vildt tjekket ud.

Det smarte ved at vælge en skuldertaske er, at der som regel er plads til lidt mere end i en clutch. Så der er plads til både en lille trøje OG makeuppen.

Læs også: 3 ting, du skal huske, når du vælger konfirmationskjole

Clutch

En clutch er superfin at vælge til sin konfirmation, fordi den ser meget elegant ud. Der er plads til det mest nødvendige; en pudder og en lipgloss, så du kan friske dit look op i løbet af dagen. En clutch er jo ret fest-agtig, så du vil nok ikke gå med clutchen hver dag efter konfirmationen. Derfor kan man godt vælge en clutch, der er vild og har fine detaljer. Du behøver nemlig ikke tænke over, om den nu passer til resten af din garderobe.

10 flotte tasker til din konfirmation:

Taske-galleri