Reklame
Accessories

10 perfekte smykker til dit konfirmationslook i 2020

Leder du også efter det helt perfekte smykke til dit konfi-look i 2020? Så tag det roligt - vi har nemlig fundet 10 perfekte smykker, og vi guider dig til, hvilket smykke du skal vælge til dit konfirmationslook…

Du skal måske konfirmeres og har planlagt dit konfirmationslook, så længe du kan huske. Men alligevel mangler du måske lige dét smykke, som sætter prikken over i’et på dit konfirmationslook? Vi har fundet 10 smykker i forskellige stilarter, og uanset om du er til de farverige, enkelte eller moderne smykker, så har vi fundet det Blomdahl-smykke, der passer perfekt til din stil. Og det bedste af det hele? Alle Blomdahl-smykker er megaskånsomme og frie for nikkel, så du kan bære smykket med stil og samtidig være 100% tryg.

Tidløst og enkelt

Er du til de klassiske og tidløse smykker, så vælg et enkelt smykke med kun én eller få helt særlige og fine detaljer. Det kan være, at du elsker sten eller perler, men stadig gerne vil holde dit smykke neuralt og enkelt - så kan du vælge et smykke med kun én perle eller én sten, så smykket er både roligt og elegant. Og så er det fede ved tidløse smykker, at du efter din konfirmation med sikkerhed kan bruge smykket igen og igen, uden at det går af mode.

Romantisk

Er du romantisk og elsker det feminine, så skal du selvfølgelig have et smykke på til din konfirmation, der emmer af kærlighed. Og hvad med et par smukke hjerteformede ørestikker i guldfarvet? Eller en feminin, hjerteformet halskæde med smukke Swarovski-krystaller? Så bliver det ikke mere fint og feminint!

Farverigt

Hvis du er typen, der elsker farver og har lyst til at pifte din hvide kjole op – så vælg nogle smukke, farverige smykker, der med garanti vil få dig i godt humør. Du kan vælge et smykke i din absolutte yndlingsfarve eller endda vælge et smykke, der matcher dine sko eller andre accessoires, så dit konfi-look bliver topgennemført og megasejt!

Moderne

Er du altid med på de nyeste trends, og vil du gerne vælge et unikt og moderne smykke til dit konfirmationslook? Så skal du gå efter et klassisk smykke med et moderne twist som for eksempel et smykke med sten eller krystaller på, som både er elegant og cool på samme tid.

Chunky

Elsker du at gå dine egne veje og vælge det, der er unikt, anderledes og sejt? Så skal du vælge et chunky smykke til din konfirmation, der både er feminint og samtidig megasejt og anderledes. Du kan for eksempel vælge en stor ring med fine detaljer eller en iøjnefaldende halskæde i en oversized størrelse.

Leder du også efter det helt perfekte smykke til lige netop din stil og dit konfi-look, så se med i galleriet nedenfor, og find lige det Blomdahl-smykke, der passer til dig:

10-smykker-til-dit-konfirmations-look-2020-blomdahl

Om Blomdahl-smykker
Blomdahl-smykker er lavet ud fra holdningen om, at fine smykker skal være noget, alle kan bruge – og derfor er de designet og lavet særligt skånsomme, så enhver kan tåle dem, og så ingen skal være bange for sit helbred, når de bruger et Blomdahl-smykke. Blomdahls design er klassisk og stilrent. Modellerne varierer fra den mest elegante, lille perle eller sten til de mere legende former som et hjerte eller en blomst. Og for alle smykkerne er to nøgleord altid gældende for Blomdahl-smykker – stil og tryghed.

 

Læs mere om: