Smykker til konfirmation
Foto: Shutterstock
Accessories

10 smukke smykker til din konfirmation

Det gælder om at skinne igennem på din konfirmationsdag! Find nogle smukke smykker, som passer til dit outfit, og som du også kan bruge bagefter.

Hvis du ikke allerede har nogle pæne smykker i dit smykkeskrin, som du har tænkt dig at have på til din konfirmation, så er det bare med at komme i gang med at finde nogle. Smykker er nemlig med til at fuldende dit outfit og giver det sidste touch.

Det gode ved smykker er, at du kan gøre dit outfit meget personligt ved at vælge nogle smykker, der er lidt anderledes. Hvis du derimod vælger nogle klassiske smykker, er det til gengæld nogle, du kan bruge i lang tid efter din konfirmation. Win!

Læs også: 10 flotte tasker til din konfirmation

Så det er altså op til dig at vælge, hvilken slags smykker du vil gå efter. Her kan du få lidt inspiration.

Klassiske smykker til konfirmation

På konfirmationsdagen siger du ja til Gud i kirken. Derfor er det oplagt at have et kors eller noget andet, der symboliserer din tro. De klassiske smykker er de mere enkle smykker, og dem, som går igen år efter år. Et eksempel på et klassisk konfirmationssmykke kunne være et enkelt guld- eller sølvarmbånd. Eller en helt tynd, enkel kæde med et hjerte- eller korsvedhæng.

Moderne smykker

Hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, kan du vælge nogle moderne smykker til din konfirmation. Hvem siger, at alt skal være sølv, guld eller rosegold? Prøv at tænke på en farve, du gerne vil have dit outfit skal være - udover hvidt. Så kan du gå på jagt efter smykker, taske og sko i den farve. Det ville se total sejt ud med knaldrøde statement-øreringe, som er lidt chunky for eksempel. Men det er ikke kun farverne, der afgør, om smykket er moderne. For eksempel er det ret hot lige nu at bruge choker. Ligesom de store statement-ringe og -øreringe er allerhøjeste mode lige nu.

Tag testen: Hvilken konfirmationskjole skal du have?

Inspiration

Vi har samlet 10 smukke smykker i galleriet herunder – måske er dit konfirmationssmykke blandt dem? Ellers kan du i hvert fald blive inspireret.

smykkegalleri

Læs mere om: