Reklame
Accessories

Test: Hvordan skal du style din konfirmationskjole?

Cowboyjakken, cardiganen, sneakers eller måske et similistens-bælte – tag testen, og find ud af hvilken accessory, der passer lige netop til dit konfirmationslook.

Har du fundet den smukkeste kjole, men mangler du stadig at finde de rigtige accessories til? Det kan være virkelig svært at finde ud af, hvordan konfirmationskjolen skal styles – for hvad passer til lige netop din kjole og dig? Tag testen i bunden, og find ud af, hvilken accessory der passer godt til lige netop dig:

Om Lillys nye konfirmationskollektion
”Uanset om du allerede har fundet din konfirmationskjole eller ej, så ved du stensikkert, hvilke seje accessoires du skal gå efter til dit konfirmationslook i 2020. Og har du endnu ikke fundet din kjole, så er der megagode nyheder, for i den nye Lilly konfirmationskollektion finder du et stort udvalg af både klassiske, romantiske, moderne og cool styles til dit konfirmationslook i 2020. Om du er til smukke kjoler eller cool buksedragter, så tjek Lillys nye kollektion ud. Den byder på både smukke kjoler med fine detaljer som åben ryg og stilfulde halternecks samt jeansjakker og trendy hvide blazers, så du kan vælge den, der passer til dig.

Tag testen her og find ud af  hvordan du skal style din konfirmationskjole

Læs mere om: