Reklame
Konfirmationskjoler

De 10 fineste konfirmationskjoler i 2020

Er du også på jagt efter det helt perfekte konfirmationslook til din store dag? Vi har fundet de 10 fineste konfirmationskjoler i 2020 og guider dig til hvilken stilart du skal gå efter…

Din helt store dag står for døren i det nye år, og du er måske allerede gået i sving med forberedelserne og jagten på det helt perfekte look? Vi har fundet 10 konfirmationsstyles i forskellige stilarter, så du kan finde det outfit der passer helt perfekt til dig. Og en ting er sikkert i jagten på det helt perfekte look – du skal føle dig godt tilpas, når du hopper i outfittet på din helt særlige dag.

Romantisk

Går du efter det romantiske look, så vælg en konfirmationskjole med smukke blondeærmer eller blondeflæser og vælg gerne en frisure med store krøller og et fint bånd eller en skøn sløjfe i håret.

Klassisk

Er du mere til det klassiske, så find gerne en enkelt kjole med små, fine detaljer og tilsæt gerne en hvid blazer udover din kjole, så du skaber et sejt og klassisk konfirmationslook.

Street

Elsker du den street stilart, så skab et cool look med en buksedragt, tilsat et par seje sneakers og en jeansjakke og vupti – så har du sikret dig et gennemført cool konfirmationslook.

Casual

Er du til den afslappede stil, så vælg en konfirmationskjole med en blød facon og afslappede ærmer og tilsæt et par flade sneakers eller ballerinaer.

Girly

Er du rigtig girly og elsker glimmer, perler og sten, så vælg en kjole med draperinger og gå all in på fine detaljer såsom perlespænder, smykker eller en hårbøjle. Og tilsæt gerne et par smukke sko med en hæl, eller et sødt glimmerbælte i taljen.

Se med i galleriet nedenfor og find den konfirmationskjole eller buksedragt der passer helt perfekt til din stilart og dig:

De-10-fineste-konfirmationskjoler-i-2020-konfirmation-dk

Om Lillys nye konfirmationskollektion
I den nye Lilly konfirmationskollektion finder du et stort udvalg af både klassiske, romantiske, moderne og cool styles til dit konfirmationslook i 2020. Uanset om du er til smukke kjoler eller cool buksedragter, så tjek Lillys nye kollektion ud. Den byder på både smukke kjoler med fine detaljer såsom åben ryg og stilfulde halternecks samt jeansjakker og trendy hvide blazers, der giver dit konfirmationslook et cool og street twist.

 

Læs mere om: