Konfirmationskjoler

De 10 smukkeste konfirmationskjoler

Vi har fundet de smukkeste konfirmationskjoler til dette forår, så du kan få inspiration til dit konfirmationslook og årets største tendenser.

Det er megasvært at vælge den helt rigtige konfirmationskjole, for den skal helst være helt perfekt til din store dag. Det vigtigste er, at du finder en kjole, du føler dig godt tilpas i, og som du føler, passer til dig. Vi har fundet 10 af de smukkeste konfirmationskjoler i denne sæson. Husk, at der findes mange andre smukke styles, men du kan bruge galleriet til at få inspiration til, hvordan din kjole skal se ud.

Se de smukke konfirmationskjoler i galleriet, og få tips til at style dem her:

1. Romatiske detaljer 

Konfirmationskjoler med for eksempel blonder eller flæser giver referencer til hvide blomsterenge og ren idyl. Du behøver ikke købe så mange accessories til den slags kjole, for detaljer som blonder, broderede mønste og flæser gør, at kjolen fortjener fuld opmærksomhed.

Køb kjolen hvis:

Du elsker blondekjoler, og du vil have en kjole, der kan bruges efter din konfirmation. Kjolen kan sagtens bruges til fest eller en lun sommeraften, så du får ekstra meget ud af din konfirmationskjole.

Style den med:

Ballerinasko, enkle accessories som ørestikker, et tyndt armbånd og en ring. Sæt blomster i håret for et boheme-look, der passer perfekt til festen i haven, eller brug den med et par hvide sneakers, hvis du vil tilføre et råt element til det romantiske look. Sæt håret op i en simpel frisure, eller lad det hænge løst med bløde krøller.

2. Klassisk og feminin

Tætsiddende kjoler har et superfeminint snit og fås ofte med fine detaljer på ærmerne og i taljen. De klassiske konfirmationskjoler er tit enkle og tidløse, og det giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg på stylingen. 

Køb den, hvis:

Du gerne vil have en enkelt kjole, der samtidig har fine, feminine detaljer. Denne kjole kan du også sagtens bruge igen til fest eller familiefødselsdag.

Style den med:

En stilethæl, hvis du vil køre den feminine stil helt ud. Sæt håret op i en sød knold eller en hestehale for et helt klassisk look, og sæt fokus på ringe og øreringe.

3. Blonder og høj hals

Kjoler med høj hals er ofte lidt kortere og sidder tættere på kroppen, og derfor ser det superfint ud, når de også har lange ærmer og går op i halsen med transparente blondedetaljer. 

Køb kjolen hvis:

Du elsker blonder og vil sætte fokus på din figur. Disse kjoler kan også sagtens bruges igen til fest, så du får mere ud af din konfirmationskjole.

Style den med:

Stiletter eller ballerinasko, en fin ring og øreringe. Når kjolen har lange ærmer og går helt op i halsen, vil det se fint ud med en opsat frisure, så der er fuld fokus på den smukke kjole.

4. Enkel med anderledes detaljer

Tætsiddende kjoler i enkle snit er SÅ fine til konfirmander. De fås for eksempel i tykt blondestof, skinnende satinstof og med lange eller bare ærmer. Det, der gør disse kjoler specielle er detaljer som flæser, blonder eller mønstre. Og på den måde kan du skille dig ud fra mængden til din konfirmation.

Køb kjolen hvis:

Du vil have en helt enkel kjole med anderledes detaljer, så du kan føle dig helt unik på dagen.

Style den med:

Ballerinasko, en fin opsat frisure og enkle smykker.

5. Bare skuldre

Det er in med bare skuldre i år, og der er lavet rigtig mange udgaver af den slags kjoler. De fås i tætsiddende udgaver, men blondedetaljer og flagrende skørter.

Køb kjolen hvis:

Du vil have en supercute kjole, som både kan bruges alene og med en cardigan eller kimono over.

Style den med:

Ballerinasko eller sneakers. Køb en cardigan eller jakke, som du kan tage på i kirken og om aftenen. Sæt fokus på smykker, og lav enten en flot, opsat frisure, eller lad håret hænge løst over skuldrene.

6. Casual og unik

Den afslappede og sporty stil er heldigvis stadig super trendy, og der fås mange konfirmationskjoler i den stil. De er flotte og praktiske, og de kan nemt bruges til enhver anden festlig lejlighed efter din konfirmation.

Køb kjolen hvis:

Du gerne vil skille dig ud og have et casual look til din konfirmation. Denne kjole kan du sagtens bruge igen som en fin forårskjole.

Style den med:

Sneakers for et supercool look. Vælg få, enkle accessories, og sæt håret op i en hestehale eller en løs fletning.

7. Prinsessedrømme

Er din drømmekjole fyldt med tyl og blonder? Så vil denne kjole være helt perfekt til dig!

Køb kjolen hvis:

Du vil ligne en prinsesse i en helt overdådig tylkjole.

Style den med:

Ballerinasko, glitrende smykker, og sæt håret op i en fin knold, så du får et ægte ballerinalook.

8. Fin buksedragt

Du behøver ikke have kjole på til din konfirmation, hvis du har det bedre i bukser. En fin buksedragt er superfeminin og giver dig et helt unikt look til din konfirmation.

Køb buksedragten hvis:

Du vil sætte dit helt eget præg på dit konfirmationsoutfit og gerne vil skille dig ud fra mængden.

Style den med:

Sneakers og enkle smykker. Lad noget af håret hænge løst og sæt noget op i en sød frisure.

9. Traditionel med smukke detaljer

En helt klassisk, hvid konfirmationskjole med fine blonder og høj hals.

Køb kjolen hvis:

Du gerne vil have en traditionel konfirmationskjole, der stadig har smukke detaljer. Hvis du gerne vil have, din konfirmationskjole skal sidde lidt løst, så find en, der går ud i et fint skørt. 

Style den med:

Fine ballerinasko og enkle smykker. Lad noget af håret hænge løst, og sæt lidt af det op i en sød fletning.

10. Vintage look

En smuk, råhvidekonfirmationskjole med fine vintage-referencer er bare SÅ fin til din konfirmation. Den falder helt blødt på kroppen og får dig til at se smuk og naturlig ud.

Køb kjolen hvis:

Du søger en enkel, men stadig helt speciel konfirmationskjole, der ikke behøver være kridhvid.

Style den med:

Et par sneakers, så det søde look, kjolen har, bliver brudt af et mere cool element. Lad håret hænge løst i bløde krøller, og vælg sølvsmykker med et antikt look.

Top 10 smukkeste konfirmationskjoler