Reklame
Foto: Lilly
Konfirmationskjoler

Hvilken konfirmationskjole passer til dit stjernetegn?

Leder du efter den helt perfekte konfirmationskjole til din store dag, men er du i tvivl om, hvilken én du skal vælge? Vi har fundet den konfirmationskjole, der passer helt perfekt til lige netop dit stjernetegn…

Den søde konfirmationstid er lige om hjørnet, og for mange kommende konfirmander er tøjkrisen allerede kommet. For hvilken type kjole passer til lige netop dig? En lang, en med tyl eller glimmer – eller måske endda en buksedragt?

Synes du også, det er megasvært at finde det helt perfekte outfit til din konfirmation? Så tag det roligt, for der er hjælp at hente – vi er nemlig dykket ned i hvert enkelt stjernetegn.

Og om du er til det minimalistiske, det girly eller street looket, vil dit stjernetegn afsløre - vi har nemlig fundet dén kjole, der passer helt perfekt til lige netop dit stjernetegn.

Swipe løs i galleriet nedenfor, og find den kjole, der passer helt perfekt til dig:

konfirmationskjoler-stjernetegn-konfirmation.dk

Om Lillys nye konfirmationskollektion

I den nye Lilly konfirmationskollektion finder du et stort udvalg af både klassiske, romantiske, moderne og cool styles til dit konfirmationslook i 2020. Uanset om du er til smukke kjoler eller cool buksedragter, så tjek Lillys nye kollektion ud, der både byder på smukke kjoler med fine detaljer såsom åben ryg eller stilfulde halternecks. Eller find den helt perfekte jeansjakke eller trendy hvide blazer, der giver dit konfirmationslook et cool og street twist.

 

 

Læs mere om: