Top 10 smukkeste konfirmationskjoler
Foto: Shutterstock
Konfirmationskjoler

Top 10 smukkeste konfirmationskjoler

Vi har fundet de smukkeste konfirmationskjoler til dette forår, så du kan få inspiration til dit look og årets største tendenser.

Det er megasvært at vælge den helt rigtige konfirmationskjole, for den skal helst være helt perfekt til din store dag. Det vigtigste er, at du finder en kjole, du føler dig godt tilpas i, og som du føler, passer til dig. Vi har lavet en top 10 over de smukkeste af sæsonens konfirmationskjoler. Husk, at der findes mange andre smukke styles, men du kan bruge galleriet til at få inspiration til, hvordan din kjole skal se ud.

Se de smukke konfirmationskjoler i galleriet, og få tips til at style dem her:

1. Romatiske detaljer 

Konfirmationskjolen fra White and More giver referencer til en hvid blomstereng med sine smukke blonder og broderede blomsterdetaljer. Du behøver ikke købe så mange accessories til denne kjole, for dens lange ærmer, V-udskæring i ryggen og mange fine detaljer gør, at kjolen fortjener fuld opmærksomhed.

Køb den, hvis:

Du elsker blondekjoler, og du vil have en kjole, der kan bruges efter din konfirmation. Kjolen kan sagtens bruges til fest eller en lun sommeraften, så du får ekstra meget ud af din konfirmationskjole.

Style den med:

Ballerinasko, enkle accessories som ørestikker, et tyndt armbånd og en ring. Sæt blomster i håret for et boheme-look, der passer perfekt til festen i haven, eller brug den med et par hvide sneakers, hvis du vil tilføre et råt element til det romantiske look. Sæt håret op i en simpel frisure, eller lad det hænge løst med bløde krøller.

2. Klassisk og feminin

Denne tætsiddende kjole har et superfeminint snit og fine detaljer på ærmerne og i taljen. Kjolen er enkel og klassisk, og det giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg i stylingen. 

Køb den, hvis:

Du gerne vil have en enkelt kjole, der samtidig har fine, feminine detaljer. Denne kjole kan du også sagtens bruge igen til fest eller familiefødselsdag.

Style den med:

En stilethæl, hvis du vil køre den feminine stil helt ud. Sæt håret op i en sød knold eller en hestehale for et helt klassisk look, og sæt fokus på ringe og øreringe.

3. Blonder og høj hals

Kjolen er en lidt kortere model og sidder helt tæt til kroppen, og derfor ser det superfint ud, at den også har lange ærmer og går op i halsen med transparente blondedetaljer. 

Køb den, hvis:

Du elsker blonder og vil sætte fokus på din figur. Denne kjole kan også sagtens bruges igen til fest, så du får mere ud af din konfirmationskjole.

Style den med:

Stiletter eller ballerinasko, en fin ring og øreringe. Når kjolen har lange ærmer og går helt op i halsen, vil det se fint ud med en opsat frisure, så der er fuld fokus på den smukke kjole.

4. Enkel med anderledes detaljer

Denne tætsiddende kjole fra Lilly er helt enkel i et tykt blondestof og bare ærmer. Alligevel giver flæserne kjolen kant, så den skiller sig ud fra mængden.

Køb den hvis:

Du vil have en helt enkel kjole med anderledes detaljer, så du kan føle dig helt unik i på dagen.

Style den med:

Ballerinasko, en fin opsat frisure og enkle smykker.

5. Bare skuldre

Det er in med bare skuldre i år, og denne fine kjole fra Lilly er supersød med blondedetaljer foroven og et flagrende skørt forneden.

Køb den, hvis:

Du vil have en supercute kjole, som både kan bruges alene og med en cardigan.

Style den med:

Ballerinasko eller sneakers. Køb en cardigan eller jakke, som du kan tage på i kirken og om aftenen. Sæt fokus på smykker, og lav enten en flot, opsat frisure, eller lad håret hænge løst over skuldrene.

6. Casual og unik

Denne kjole fra White and More er superunik og har smukke flæsedetaljer og prikker i det luftige stof.

Køb den, hvis:

Du gerne vil skille dig ud og have et casual look til din konfirmation. Denne kjole kan du sagtens bruge igen som en fin forårskjole.

Style den med:

Sneakers for et supercool look. Vælg få, enkle accessories, og sæt håret op i en hestehale eller en løs fletning.

7. Prinsessedrømme

Er din drømmekjole fyldt med tyl og blonder? Så vil denne kjole være helt perfekt til dig!

Køb den, hvis:

Du vil ligne en prinsesse i en helt overdådig tylkjole.

Style den med:

Ballerinasko, glitrende smykker, og sæt håret op i en fin knold, så du får et ægte ballerinalook.

8. Fin buksedragt

Du behøver ikke have kjole på til din konfirmation, hvis du har det bedre i bukser. Denne fine buksedragt fra White and More er superfeminin og giver dig et helt unikt look til din konfirmation.

Køb den, hvis:

Du vil sætte dit helt eget præg på dit konfirmationsoutfit og gerne vil skille dig ud fra mængden.

Style den med:

Sneakers og enkle smykker. Lad noget af håret hænge løst og sæt noget op i en sød frisure.

9. Traditionel med smukke detaljer

En helt klassisk, hvid konfirmationskjole med fine blonder og høj hals.

Køb den, hvis:

Du gerne vil have en traditionel konfirmationskjole, der stadig har smukke detaljer. Hvis du gerne vil have, din konfirmationskjole skal sidde lidt løst, er denne perfekt, da den går ud i et fint skørt. 

Style den med:

Fine ballerinasko og enkle smykker. Lad noget af håret hænge løst, og sæt lidt af det op i en sød fletning.

10. Vintage look

Denne smukke, råhvide konfirmationskjole har fine vintage-referencer. Den falder helt blødt på kroppen og får dig til at se smuk og naturlig ud.

Køb den, hvis:

Du søger en enkel, men stadig helt speciel konfirmationskjole, der ikke behøver være kridhvid.

Style den med:

Et par sneakers, så det søde look, kjolen har, bliver brudt af et mere cool element. Lad håret hænge løst i bløde krøller, og vælg sølvsmykker med et antikt look.

Top 10 smukkeste konfirmationskjoler