Konfirmationstøj

Kjoler, bukser, buksedragt? Valgene er mange og et af de sværeste valg til din konfirmation. Men hvordan ved du, hvad du skal vælge? Vi guider dig gennem tests, inspiration og gode råd, så du kan træffe det helt rigtige valg.

Du ved, at du skal kigge tilbage på billederne fra din konfirmation resten af dit liv – og selv om moden helt sikkert kommer til at ændre sig mange gange, så er det jo fedest, hvis du finder et outfit, som du føler dig tilpas i, så det bliver de bedst mulige billeder fra din store dag. Her på siden kan du få inspiration ved at se, hvad der blandt andet er på mode i 2019!

 

Indholdet fortsætter under annoncen

Hvis du har valgt en kjole, ved du, at det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige typer af konfirmationskjoler, der er. Spørg dig selv, om du foretrækker en kjole med blonder eller flæser, om den skal have bare skuldre eller lange ærmer og hvilket stof, du foretrækker. Det er ikke en nem opgave, men ved at overveje, hvad du foretrækker, bliver det nemmere at finde den perfekte kjole til din konfirmation.

Hvis du føler, at du ikke kan finde den rigtige konfirmationskjole, selvom du har kigget i nærmest alle butikker, kan det være, at du skal overveje noget helt andet. Selvom de fleste piger har kjoler på til konfirmationen, findes der virkelig mange cool alternativer. Du kan også starte med materialet – hvis du for eksempel beslutter dig for en kjole eller nederdel med blonde eller mesh, så er udvalget allerede blevet mindre og altså langt mere overskueligt.

Men det kan altså også være fordi, du slet ikke skal have kjole eller nederdel på, men måske en buksedragt. Buksedragten er virkelig blevet populær til konfirmationer, og der er et kæmpe udvalg i alle slags styles, så du kan helt sikkert finde en, der passer, hvad enten du er til lange eller korte ærmer, til flæser, blonder eller denim.

Hvis du stadig tvivler på, om du vil have en kjole eller en buksedragt på til din konfirmation, så har vi lavet en liste med fordelene ved begge dele. Nu skal du bare afgøre med dig selv, hvilke af fordelene, der er de vigtigste for dig.

Kjole til konfirmationen

1. Konfirmationskjoler bliver lavet i flere forskellige styles, der er både girly-, sporty- og boheme-konfirmationskjoler. Det er perfekt, fordi du kan vælge lige præcis den style, som passer til dig.

2. Det er ikke ofte, at man skal til en fest, hvor man kan have en flot kjole på. Så konfirmationen er det perfekte tidspunkt til at udnytte det. Derfor skal du vælge din drømmekjole, for du bliver kun konfirmeret én gang.

3. Det er meget nemmere at tisse i en kjole! Det kan være lidt svært at tisse en buksedragt, hvor du skal have hele dragten af først. Derfor kan en kjole være den rigtige løsning, hvis du er typen, der altid skal tisse.

Buksedragt til konfirmationen

1. Buksedragten til konfirmationen bliver lige som konfirmationskjolen lavet i mange forskellige styles. Der findes både buksedragter med lange ben eller med shorts. Men hvis du vælger en buksedragt, så betyder det ikke, du ikke kan have et girly eller romantisk look, det handler alt sammen om, hvilken style, du vælger.

2. Du kan bedre bevæge dig i en buksedragt. Hvis du har planlagt, at din konfirmationsfest skal foregå i naturen, eller at I skal lave en masse aktiviteter sammen, så kan det være nemmere i en buksedragt end i en kjole.

3. Du behøver ikke bekymre dig om vinden, for bukser eller shorts kan ikke blæse op ligesom skørtet på en kjole. Det ville jo være så pinligt!