Gaver til konfirmation

Sådan skriver du et konfirmationskort

Når du skal til konfirmation, er det altid en god idé at skrive et fint konfirmationskort. Her kan du få tips til, hvad du kan skrive i kortet.

Med konfirmation hører masser af gaver – og selvfølgelig også fine konfirmationskort. Vi Unge har lavet fire konfirmationskort, som du kan give til en helt særlig person, der skal konfirmeres i år. Men ved du ikke, hvad du skal skrive i kortet? Så kan du få tips herunder!

Læs også: Den perfekte konfirmationsgave til din veninde

  • Skriv noget personligt. Har I oplevet noget sjovt sammen, eller har I et særligt bånd, som du kan sætte ord på? Hvis du skriver noget personligt, skiller dit kort sig ud fra mængden af kort, man får på sin konfirmationsdag.
  • Dekorér kortet. Det ser virkelig fint ud, hvis du sætter små klistermærker eller måske et billede af dig og konfirmanden ind i kortet.
  • Undgå klichéerne. ”Nu træder du ind i de voksnes rækker …” – det er en rigtig konfi-kliché, som der nok skal stå i mange af kortene og blive sagt i talerne til konfirmationen. Hvis dit kort skal være personligt, så prøv at undgå klichéerne og find på noget originalt.
  • Tease for gaven. Uden at afsløre, hvad du giver i gave, så kan du jo godt tease lidt ved at skrive, at du er sikker på, konfirmanden kommer til at græde af grin over gaven, eller at personen vil kunne bruge gaven, når han eller hun skal hygge med vennerne. Hvis du giver penge og lægger dem i kortet, så er det en god idé at skrive beløbet i hjørnet af kortet, da konfirmanden ellers hurtigt kan miste overblikket over, hvem der har givet hvor meget.

Følg serien: "Annas konfirmation"